• Прегледай
   • Условия за ползване

     

    Настоящите Общи правила уреждат отношенията между Цветария ООД, представлявана от Радомира Джамбазова, като оператор на сайта www.cvetalia.com и потребителите на сайта включително в качеството им на потребители на публикувана информация и в процеса на закупуване на стоки и услуги, предлагани на сайта.

    Запознаването с тези правила е задължително преди да пристъпите към ползване на публикуваната информация и с натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на www.cvetalia.com (с изключение на линка към настроящите Общи правила), потребителят се съгласява с тези Общи правила и извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис и декларира, че е запознат и приема Общите правила. Цветария ООД си запазва правото, по свое решение по всяко време да променя, добавя или заличава части от тези Общи правила, Ваша е отговорността да се информирате за това преди да направите поръчка.

     

    Защита на личните данни

     

    Цветария ООД е администратор на лични данни Удостоверение № 367911.

    Когато извършвате покупка от електронен магазин wwww.cvetalia.com вие подавате лична информация необходима за правилното изпълнение на Вашата поръчка; тази информация се използва само за посочените цели и в съответствие с ЗЗЛД. 

    Цветария ООД  не отдава, продава или по друг начин разпространява вашите лични данни на трети страни по никакъв повод, освен когато това не е наложено по силата на закон или съдебна заповед.

     

    Поръчка

     

    Всички стоки предлагани на сайта, можете да закупите по някой от следните начини:

    - на място във фирмения магазин, на адрес: гр.София, кв. Горубляне, ул. Самоковско шосе №50 

    - посредством заявка на имейл contact@cvetalia.com, формата за контакт или директно на телефони 0888 975 480, 0895 990 573

    - през сайта, чрез автоматизираната платформа за он-лайн поръчки. За да извършите поръчка не е необходима специална регистрация като потребител на сайта www.cvetalia.com. В случай, че решите да си направите такава, това ще ви даде възможност да следите статуса на вашите поръчки, история на поръчките и друга полезна информация за вас като потребител. 

    След извършване на поръчка ще получите автоматично потвърждение на посочен от Вас имейл адрес. От този момент заявката се счита за приета и подлежи на изпълнение от страна на Cvetalia.com. В случай на невъзможност за изпълнение на част от поръчката или цялата поръчка,, както и при възникване на допълнителни подробности ще получите допълнителен уведомителен е-мейл или ще се свържем с вас с телефонен разговор.

    Изпълняват се само поръчки, които са изпратени по надлежния ред, потвърдени от наша страна, че ще бъдат изпълнени и които са заплатени към момента на доставка.

    Cvetalia.com си запазва правото да не извърши поръчка в случай, че липсва даден продукт – в този случай Вие ще бъдете уведомени за допълнителни указания относно финализиране на поръчката; както и ако клиентът фигурира като некоректен потребител в нашата база данни.

    Клиентът може да откаже поръчка по всяко време преди да е стартирал фактическият процес по нейното изпълнение.  Ако е направил вече плащане с кредитна или дебитна карта сумата ще му бъде възстановена по банковата сметка. В случай, че вече са направени разходи по изпълнение на поръчката, се възстановява само разликата да пълната стойност на поръчката.

     

    Цени и характеристики на цените

     

    Всички стоки в он-лайн магазина са посочени с крайни цени в лева, за 1 брой продукт, без ДДС.

    За продукти, за които се начислява стойност за доставка, съответната стойност се калкулира допълнително според вида на доставката и поръчаните продукти.

     

    Промяна на цени и стоки

     

    Цветария ООД има право да променя съдържанието  на cvetalia.com по всяко време без уведомление, което включва и промени на стоки и цени. Тези промени няма да засягат вече направени и потвърдени поръчки, които ще се изпълняват при условията, които са били актуални към момента на потвърждаване на съответната поръчка.

     

    Срокове и цени за доставка

     

    Безплатна доставка на букети, кошници и аранжировки на територията на гр. София

     

     - Условието важи за поръчки направени поне 24 часа преди желания час на доставка, доставка се извършва в часовия диапазон 8.00-20.00 часа

    - Експресни поръчки се приемат до 3 часа преди желания час на доставка без значение как са подадени към нас, само след изрично потвърждение в телефонен разговор и след изпълнено заплащане. Цената на експресна доставка е 6 лв

    - Телефон за връзка – 08889754800895 990 573

    - Доставката се извършва от наш фирмен куриер, с което се гарантира точността на доставката, безупречният вид на поръчаните цветя, както и необходимата дискретност в особени случаи.

      

    Доставка на продукти от категориите „Цветя в саксия” и „Грижи за растенията

     

    - Възможна е доставка с наш куриер на територията на гр.София; цената на доставка е 6 лв, безплатна доставка при стойност над 150 лв.

    - Доставка с куриерска фирма Еконт – на територията на гр. София и за страната – доставките се извършват съгласно теглото и обема на поръчаните продукти и условията на куриерската фирма. Дължимата сума се заплаща с наложен платеж. 

     

    Плащане

     

    Заплащането може да  бъде извършено по някой от следните начини

    - чрез системата на E-pay

    - в  брой при доставка с фирмен куриер

    - с  наложен платеж при доставка с куриерска фирма ЕКОНТ

    - на място в магазин Цветалия, в брой или през ПОС терминал

    - с превод по банковата ни сметка

     

    "Цветария" ООД

     Райфайзенбанк ЕАД

     клон "Младост"

     IBAN: BG07RZBB91551002988191

     BIC: RZBBBGSF

     

    Връщане на стока

     

    Клиент може да се откаже от сключен договор за покупка на стоки в срок от 7 работни дни считано от датата на получаване на стоките. В случай на отказ от покупка стоките трябва да бъдат върнати с ненакърнен търговски вид, в тяхната оригинална фирмена опаковка и съпроводени от оригинален платежен документ за тяхната покупка. Средствата се възстановяват на място в търговския обект лично на купувача, или с превод по указана банкова сметка на купувача в срок от 30 дни.

    Транспортните разходи по връщането на стоките са за сметка на купувача.

     

    Подаване на уведомление за отказ от покупка, връщане на стоки или подаване на жалби можете да извършите по електронна поща на адрес contact@cvetalia.com.

     

    НЕ МОЖЕТЕ да се откажете от покупка на продукти в секциите „Цветен бутик”, „Аранжировки с живи цветя” и „Саксийни растения” съобразно чл. 55, ал.2, т3 и т.4 на Закона за защита на потребителите.  Продуктите в тези секции не могат да бъдат връщани по своето естество, подлежат на бързо разваляне, или има опасност от влошаване на качествените им характеристики.

     

    Отговорности

     

    Цветария ООД не носи отговорност за възможни пропуски, свързани с актуалността на информацията, която се съдържа на сайта www.cvetalia.com както и за евентуални вреди относно употребата на информация или стоки.

    Цветария ООД не носи отговорност за неизпълнена поръчка при некоректно предоставени от страна на купувача данни за доставка. 

    Изложената в www.cvetalia.com информация е в съответствие с действащото законодателство, ползването й от страна на потребителите е доброволно и по тяхна инициатива. Цветария ООД не носи отговорност за пълнотата, валидността и същността на информацията, съдържащата се в сайтовете, към които има препратки. Цветария ООД не носи отговорност за евентуално причинени вреди на потребителя при ползването на услугите в уебсайта. Цветария ООД не гарантира безпроблемен и непрекъснат достъп до домейна www.cvetalia.com, поради причини независещи от нас. Цветария ООД не носи отговорност за внезапно изчерпване на складовите наличности. Цветария ООД не носи отговорност за неточности в информацията за стоката, подадена от производителя. Цветария ООД не носи отговорност за забавяне или неизпълнение на задълженията си по причини извън контрола на фирмата. Цветария ООД се задължава да спазва договореностите с потребителя с дължимата грижа.


    Продажбата на продукти се регламентира от законите на Република България.

   • advertisement
   • advertisement
   • advertisement
  • advertisement
 • Онлайн магазин от Exsitee
 • Copyright © 2012 Цветария ООД

 • Сравни
  Затвори
  Отвори
  Няма резултат