• Прегледай
   • Мрамор и кактуси

    1 2 3 4 5

    Наличност:
    На склад
    68 лв.
    Добави в количката

    Кашпи от бял мрамор аранжирани с кактуси, сукуленти и живи камъчета. 

    Представлява бял валцуван мрамор, който е подложен на няколко ръчно изработки - дълбаене, полиране, импрегниране. Всеки един камък е единствен и неповторим - със собствена форма и аранжиран с най-добре подхождащото му растение. 

    Средни размери - 10/15 см, приблизително 2,5 кг. 

     

    В резултат се получава един наистина тежък, супер екстравагантен и оригинален подарък, особено подходящ за мъж - често се чудим какво точно да им подарим, нали?  Чудесен избор и по повод на нов дом или офис, а защо не и за Вашия дом - камъните придават много стил на помещенията. 

     

    Отглеждане - поливайте вашите камъни веднъж на две седмици, с минимално количество вода, или по-често ако забележите признаци на пресъхване. Ако се колебаете колко да полеете - по-малко е по-добре. Поставете камъка на възможно най-светлото място, без пряка слънчева светлина. камъните са на крачета, така че да не повреждат мебелировката. 

     

    Доставя се опакован в целофан, върху подложка от мъх, бонус - безплатна малка картичка. 

    Доставка

    Аранжировки с живи цветя се доставят с опция за  "Безплатна доставка"  в случай, че са поръчани поне 24 преди датата и часа на доставка. Доставки се изпълняват в часовия диапазон 8.00-20.00 часа 7 дни в седмицата. 

     

    Експресни поръчки се приемат до 3 часа преди желания час на доставка без значение как са подадени към нас, само след изрично потвърждение в телефонен разговор и след изпълнено заплащане. Цената на експресна доставка е 6 лв

    Телефон за връзка – 08889754800895 990 573

     

    Доставката се извършва от наш фирмен куриер, с което се гарантира точността на доставката, безупречният вид на поръчаните цветя, както и необходимата дискретност в особени случаи.

     

    Качество

    Продуктите в тази категория представляват декорация от живи цветя - ние гарантираме тяхното качество и съхранение към момента на доставка и към всеки продукт е прикрепена кратка инструкция с видовия състав на растенията и начините за отглеждане. Цветария ООД не носи отговорност за загинали растения в резултат от неправилно полагани грижи. 

     

    Общи условия

    Всички снимки, с които са илюстрирани продуктите са заснети лично от нас без специална фотообработка - това е нашата гаранция, че ще получите реален продукт, такъв какъвто го виждате или по-добър. 

     

    В някои случаи дадено цвете, декорация или зеленина имат сезонен характер или е възможно да нямат внос по технически причини - в този случай се заменят по избор на флориста по начин, който гарантира общо съвпадение с цветовата и структурна визия на избрания от вас продукт.

    Заменените продукти задължително са на същата стойност или по-висока, като Вие заплащате оферираната цена. 

     

     

   • Подобни оферти
   • Свързани оферти
   • Последно гледани
   • advertisement
   • advertisement
   • advertisement
  • advertisement
 • Онлайн магазин от Exsitee
 • Copyright © 2012 Цветария ООД

 • Сравни
  Затвори
  Отвори
  Няма резултат