• Прегледай
   • Мини сукулентна картина "Старо злато"

    1 2 3 4 5

    Наличност:
    На склад
    180 лв.
    Добави в количката

    Жива картина със сукулентни растения в подчертано светли тонове. Рамката създава ефект за патинирано старо злато и като цяло визията на тази картина е доста тежка, въпреки малките си размери, което я прави особено предпочитана за подарък. 

    Може да се окачи на стена или да се аранжира на маса или бюро. 

     

    Отглеждане - пулверизиране два пъти в месеца и пълна светлина, обикновено е напълно достатъчно за идеалното развитие на растенията. 

    И все пак именно живата природа на картините е това, което ги прави толкова желани за подарък – те са луксозни не само с вида си, а и с факта, че като жив организъм се променят и развиват. Ето защо в идеалния случай веднъж или два пъти в годината картината трябва да мине на „профилактика” – подмяна при нужда на някои растения, подхранване и обгрижване с различни препарати според установеното състояние.

     

    Картината се доставя опакована в целофан, с луксозна поздравителна картичка по Ваш избор - малка или голяма. 

    Безплатна доставка. 

    Доставка

    Живите картини се доставят  с опция "Безплатна доставка"! Доставката се извършва от наш фирмен куриер, с което се гарантира точността на доставката, безупречният вид на поръчаните цветя, както и необходимата дискретност в особени случаи.

     

    Доставки се изпълняват в часовия диапазон 8.00-20.00 часа, 7 дни в седмицата. 

     

    Наличност - Стараем се да поддържаме във всеки един момент наличност от 3 големи и 4 малки картини, които биват фотографирани и изложени за он-лайн поръчка. След като дадена картина бъде продадена, такава каквато е, тя остава като мострен артикул, който може да се заяви за доставка след 14 - 21 дни. Следва да имате предвид, че 100 % възпроизвеждане на даден модел, никога не е възможно - но се придържаме максимално до първоначалния вариант - като обща визия - рамка, цветова схема и текстури, брой растения.

    В редки случаи е възможно да се поръча и експресна изработка, но в този случай не може да се даде никаква гаранция за прихващане на растенията и качество, така че, винаги е по-добре да се придържате към наличните варианти. Ако желаете експресно изработване на конкретен модел, трябва да се свържете изрично с нас за уговаряне на детайлите. 

    Телефон за връзка – 08889754800895 990 573

     

    Качество

    Използваните от нас растения са съхранявани и третирани по всички правила, специфични за дадения вид, така че да се осигури максимално качество на изработените картини. Все пак, поради факта, че това са живи цветя, в редки случаи е възможно, някои растения да се окажат по независещи от нас причини с компрометирано качество - в този случаи, картината ще бъде възстановена в първоначалния си вид за наша сметка. Това условие НЕ важи, в случаите, когато е очевидно, че картината е с влошено качество поради неправилно отглеждане и неспазване на инструкциите за обгрижване на растенията.  

     

    Общи условия

    Всички снимки, с които са илюстрирани продуктите са заснети лично от нас без специална фотообработка - това е нашата гаранция, че ще получите реален продукт, такъв какъвто го виждате или по-добър. 

     

    В някои случаи дадено цвете, декорация или зеленина имат сезонен характер или е възможно да нямат внос по технически причини - в този случай се заменят по избор на флориста по начин, който гарантира общо съвпадение с цветовата и структурна визия на избрания от вас продукт.

    Заменените продукти задължително са на същата стойност или по-висока, като Вие заплащате оферираната цена. 

   • Подобни оферти
   • Свързани оферти
   • advertisement
   • advertisement
   • advertisement
  • advertisement
 • Онлайн магазин от Exsitee
 • Copyright © 2012 Цветария ООД

 • Сравни
  Затвори
  Отвори
  Няма резултат