• Прегледай
   • Горска прелест

    1 2 3 4 5

    Наличност:
    На склад
    38 лв.
    Добави в количката

    Много нежен, много ефирен и много романтичен букет с лилави рози - този нюанс на лилавото - цвят на лавандула символизира женственост, елегантност и красота. 

    Подходящ за сватби, рождени дни и за романтични натури.

     

    Съдържа 5 лилави рози и гипсофил, изобилие от горска папрат и нежна зеленина. Завършен с лилава паяжина, бяла текстилна хартия и панделка от лилава органза.   

    Предлага се както на снимката - 5 бр рози или макси вариант с 9 рози на промоционална цена от 48 лв. 

     

     

    Можете да добавите по избор малка картичка - безплатна; голяма, луксозна картичка - 3,50 лв или картичка ръчна изработка - 4,50 лв; добавете Вашето послание при поръчката, а ние ще изберем най-подходящата картичка, за 100 % ефект.    

     

     

    Доставка

    Букети и кошници се доставят с опция за  "Безплатна доставка"  в случай, че са поръчани поне 24 преди датата и часа на доставка. Доставки се изпълняват в часовия диапазон 8.00-20.00 часа 7 дни в седмицата. 

     

    Експресни поръчки се приемат до 3 часа преди желания час на доставка без значение как са подадени към нас, само след изрично потвърждение в телефонен разговор и след изпълнено заплащане. Цената на експресна доставка е 6 лв

    Телефон за връзка – 08889754800895 990 573

     

    Доставката се извършва от наш фирмен куриер, с което се гарантира точността на доставката, безупречният вид на поръчаните цветя, както и необходимата дискретност в особени случаи.

     

    Качество

    Използваните от нас цветя за аранжиране са съхранявани и третирани по всички правила, специфични за дадения вид, така че да се осигури максимална трайност на букетите и аранжировките. Към всяка поръчка на букет, получавате бонус консервант "Храна за рязан цвят" достатъчен за 1 литър вода, който допълнително гарантира максимален ефект от поръчаните цветя.

    За да съхраните максимално дълго букети и отрязани цветя, задължително ги подрежете преди да ги натопите във вода и сменяйте водата на всеки няколко дни.  

     

    Общи условия

    Всички снимки, с които са илюстрирани продуктите са заснети лично от нас без специална фотообработка - това е нашата гаранция, че ще получите реален продукт, такъв какъвто го виждате или по-добър. 

     

    В някои случаи дадено цвете, декорация или зеленина имат сезонен характер или е възможно да нямат внос по технически причини - в този случай се заменят по избор на флориста по начин, който гарантира общо съвпадение с цветовата и структурна визия на избрания от вас продукт.

    Заменените продукти задължително са на същата стойност или по-висока, като Вие заплащате оферираната цена. 

     

     

     

   • Подобни оферти
   • Свързани оферти
   • Последно гледани
   • advertisement
   • advertisement
   • advertisement
  • advertisement
 • Онлайн магазин от Exsitee
 • Copyright © 2012 Цветария ООД

 • Сравни
  Затвори
  Отвори
  Няма резултат