• Прегледай
   • Висящи стъклени топки

    1 2 3 4 5

    Наличност:
    На склад
    38 лв.
    Добави в количката

    Един от най-търсените ни продукти! 

    Нежни и ефирни, стъклените топки добавят дизайн и стил към всеки интериор, тераса или градина. Закачени на невидима корда или на еко канап, веднага и задължително привличат към себе си всички погледи.

    Всяка топка е със свой уникален дизайн от сукулентно растение и/или мъхове, мозайки, камъчета, декорации.

    Диаметър на топката - 12 см.

    Предлага се окомплектовано с дюбел за закачане от тавана и корда/канап; подложка от мъх и  силиконови "крачета", ако предпочитате да държите своята топка на бюро или маса - по този начин имате 3 различни опции за излагане на вашето стъклено бижу. 

    Топките трябва да бъдат закачени на много светло място, за предпочитане без пряка слънчева светлина. Поливат се съвсем умерено само при нужда с помощта на пулверизатор или капкомер. 

     

    Доставя се опакована в целофан и с безплатна малка луксозна картичка, добавете Вашето послание при поръчката, а ние ще изберем най-подходящата картичка, за 100 % ефект. 

    Доставка

    Аранжировки с живи цветя се доставят с опция за  "Безплатна доставка"  в случай, че са поръчани поне 24 преди датата и часа на доставка. Доставки се изпълняват в часовия диапазон 8.00-20.00 часа 7 дни в седмицата. 

     

    Експресни поръчки се приемат до 3 часа преди желания час на доставка без значение как са подадени към нас, само след изрично потвърждение в телефонен разговор и след изпълнено заплащане. Цената на експресна доставка е 6 лв

    Телефон за връзка – 08889754800895 990 573

     

    Доставката се извършва от наш фирмен куриер, с което се гарантира точността на доставката, безупречният вид на поръчаните цветя, както и необходимата дискретност в особени случаи.

     

    Качество

    Продуктите в тази категория представляват декорация от живи цветя - ние гарантираме тяхното качество и съхранение към момента на доставка и към всеки продукт е прикрепена кратка инструкция с видовия състав на растенията и начините за отглеждане. Цветария ООД не носи отговорност за загинали растения в резултат от неправилно полагани грижи. 

     

    Общи условия

    Всички снимки, с които са илюстрирани продуктите са заснети лично от нас без специална фотообработка - това е нашата гаранция, че ще получите реален продукт, такъв какъвто го виждате или по-добър. 

     

    В някои случаи дадено цвете, декорация или зеленина имат сезонен характер или е възможно да нямат внос по технически причини - в този случай се заменят по избор на флориста по начин, който гарантира общо съвпадение с цветовата и структурна визия на избрания от вас продукт.

    Заменените продукти задължително са на същата стойност или по-висока, като Вие заплащате оферираната цена. 

     

     

   • Подобни оферти
   • Свързани оферти
   • Последно гледани
   • advertisement
   • advertisement
   • advertisement
  • advertisement
 • Онлайн магазин от Exsitee
 • Copyright © 2012 Цветария ООД

 • Сравни
  Затвори
  Отвори
  Няма резултат